ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Δημήτρη Ταλαγάνη στο γραφείο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου, έγινε ενημέρωση για την απόφαση του Δήμου να αποδεχθεί ομόφωνα τη πρόταση ανέγερσης του Μνημείου Κολοκοτρώνη στη Πλατεία Άρεως και επιδόθηκε η ακόλουθη επιστολή εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, την οποία απεδέχθη με χαρά.

 

Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο

Τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Λ. Αλεξάνδρας 77

ΕΝΤΑΥΘΑ

 

Αθήνα 12 Αυγούστου 2020

 

Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι η πρότασή μου για τη δημιουργία του Μνημείου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως της Τρίπολης, έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο (Αρ. Αποφ. 312/2020), η οποία επισυνάπτεται.

Κατόπιν τούτου η Οργανωτική Επιτροπή αναλαμβάνει από σήμερα τις ενέργειες για την υλοποίηση του έργου.

 

Κύριε Πρόεδρε,

Γνωρίζουμε το μεγάλο σας ενδιαφέρον που δείξατε το Σεπτέμβριο του 2018 κατά την παρουσίαση της πρότασής μου για την ανάπλαση της Πλατείας Άρεως και τη δημιουργία του υπόσκαφου Μουσείου των Αγώνων του Ελληνικού Έθνους, κατά την επίσημη επίσκεψή σας στις εορτές της απελευθέρωσης της Τριπολιτσας.

Για τον λόγο αυτό σας ζητούμε να θέσετε υπό την Προεδρία σας την Τιμητική Επιτροπή προσωπικοτήτων, προσδίδοντας με το κύρος σας ιδιαίτερη βαρύτητα στο ιστορικό αυτό γεγονός.

Ευχαριστώντας σας για την μέχρι τώρα υποστήριξη και σημαντική συμβολή με τις υποδείξεις σας, ευελπιστώ στην θετική εκ μέρους σας απάντηση και παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε άλλη πληροφορία.

 

Με τιμή

Δημήτρης Ταλαγάνης

© 2020 Kolokotronis Memorial. All rights reserved.
Powered by AID360 Limited.  -  3D Renderings by Tassos Katsikas.